Website maken

Op het internet zijn veel websites te vinden. Of een bedrijf zich nu presenteert met zijn website, een kunstenaar of een hobbyist… Iedereen kan tegenwoordig een website hebben. Is het moeilijk om een website te bouwen? Soms wel, soms niet! De keuze ligt bij u. Via WordPress kunt u op een simpele manier een website bouwen en beheren. Tijdens deze cursus leert u hoe u een domeinnaam en webhosting kunt aanvragen wat u nodig heeft voor een website. Verder leert u hoe u WordPress daar op installeert en gaan we de website samen met u opbouwen.

U heeft voor deze cursus wel wat meer computerervaring nodig. Optioneel is dat u weet hoe u afbeeldingen kunt maken en bewerken zodat u de website beter kunt ‘aankleden’ met uw eigen visitekaartje. Er zijn bij deze cursus standaard kosten die u onderaan kunt vinden, maar voor het aanmaken van een domeinnaam en webhosting zijn extra kosten. Deze worden met u besproken als u zich heeft aangemeld voor de cursus. Er zijn namelijk enorm veel aanbieders van domeinnamen en webhosting en wij gaan met u kijken welke het beste bij u past!

Een domeinnaam met webhosting begint al met ongeveer een tientje per jaar! U vraagt zich vast af wat een domeinnaam en webhosting is… De domeinnaam is het internetadres van de website met bijvoorbeeld ‘.nl of .com’ erachter. De webhosting is de server waar uw website op draait zodat deze wereldwijd beschikbaar is op het internet. Dit leggen we u ook uit tijdens het begin van deze cursus.

De prijs voor deze cursus bestaande uit tien bijeenkomsten is:
€100 zonder 65+ korting
€ 90 met 65+ korting
Hierbij komen de extra kosten voor de domeinnaam en webhosting!