Webdesign

Uw eigen visitekaartje van uw onderneming, vereniging, hobby of club is tegenwoordig heel normaal met een website. Online bent u wereldwijd te vinden en kunt u uw netwerk flink vergroten richting een goed succes! Zelfs als u schrijver, dichter of schilder bent is niets te gek, dus ook hiermee kunt u zichzelf op een leuke manier presenteren. Uw website hoeft niet altijd uit veel toeters en bellen te bestaan, want daar worden door anderen hele hoge tarieven voor gerekend. U kunt hier een website (laten) realiseren die er simpel, maar wel goed uitziet. Dat wat u nodig heeft is te vinden en daar gaat het om. Ofwel, simpel maar effectief!

Naast alles op gebied van digitale ondersteuning en het inloopspreekuur bied ik ondersteuning voor webdesign aan voor diegene die een simpele, effectieve website wil. Alles wat u nodig heeft qua bereikbaarheid, veiligheid en e-mail zit erbij. Geen onnodige poespas! Er zijn twee opties, namelijk;

Op locatie tijdens het inloopspreekuur

In het Borchuus in Varsseveld spreken we een tijdstip af waar we tijdens een inloopspreekuur één op één samen kunnen werken aan uw website. Er wordt u uitgelegd hoe dit allemaal te werk gaat en hoe u zelf uw website kunt bijwerken. Uiteraard gaat u tijdens dit inloopspreekuur zelf onder begeleiding aan de slag! De kosten voor het inloopspreekuur in het Borchuus zijn €5 exclusief consumptie.

Op afstand online

Via deze optie bespreken we wat u wilt en wordt de website onder begeleiding met u of volledig voor u gebouwd. Het enige waar u naar om hoeft te kijken is het resultaat als de website online staat! U leert hoe u zelf de website kunt bijwerken.

Wat krijgt u:

Een domeinnaam en webhosting
Met uw domeinnaam bent u bereikbaar met uw website. De domeinnaam eindigt met bijvoorbeeld ‘.nl, .com, .org, .net of .online’. De domeinnaam typt u altijd in bij de adresbalk van uw webbrowser. De webhosting is de plek waar de website online staat. Zeg maar de ‘harde schijf waar de website op staat’.

E-mail bij uw website:
U krijgt een e-mailadres dat eindigt met uw domeinnaam. Zo bent u op een professionele manier te bereiken.

Contactformulier
In overleg kan er een contactformulier op uw website worden geplaatst. Op deze manier kunnen mensen contact met u opnemen door het formulier van dit formulier dat professioneler oogt dan alleen maar een e-mailadres.

Beveiligde website:
U krijgt een zogenoemd SSL certificaat zodat uw website voldoet aan veiligheidseisen. Dit is herkenbaar aan het slotje of het ‘https’ begin van uw internetadres. Een veilige website krijgt ook hogere waardering in zoekmachines.

Logo
Een website zonder logo is in veel gevallen geen goede en herkenbare website. Een logo wordt ontworpen of u levert deze zelf aan.

WordPress
Veel websites draaien op een CMS, en dat staat voor Content Management System. WordPress is zo ’n CMS. Hiermee is het veel makkelijker en sneller om websites bij te werken waar nodig.

Onderhoud en bijwerken
Uw website kunt u zelf na het online zetten ervan bijwerken en bijhouden, maar ik kan u hier ook mee helpen.

Alles in goed overleg tijdens een kennismakingsgesprek

Heeft u interesse? Dan bent u hier aan het goede adres! Met een kennismakingsgesprek (kan ook online) bespreken we de mogelijkheden en stemmen we alles af naar uw wens. Alle overige informatie qua kosten (domein, webhosting, etc.) bespreken we ook tijdens dit gesprek.

Portfolio

Op het portfolio (te bereiken via het menu, webdesign, portfolio) kunt u het portfolio met websites bekijken.

Vul het formulier hieronder in

Vul hieronder het formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Geef in uw toelichting alvast kort aan wat uw wens is voor uw (nieuwe) website.