Over

Mijn naam is Bas Ketz, 38 jaar en woon in Gaanderen, Gelderland. Vroeger heb ik als vrijwilliger tijdens mijn re-integratietraject computercursussen gegeven aan senioren, mensen met een beperking en jongere mensen die nog nooit ervaring hebben opgedaan met computers. Na mijn re-integratietraject ben ik gaan werken in de ICT en telecom. Computers, radio ‘s, televisies, telefoons en kabelaansluitingen zijn voor mij datgene waar ik me graag mee bezig houd!

Waarom geen ICT en telecom meer?

Door allerlei gezondheidsomstandigheden ben ik niet meer werkzaam in de ICT en telecom. De laatste jaren begon ik dit behoorlijk te missen. Daarom heb ik naast mijn baan bij het Waterschap besloten om als vrijwilliger weer computercursussen te gaan geven. Ik wil me graag weer richten op dezelfde doelgroep als hierboven benoemd. Sinds 2022 ben ik ambassadeur van Seniorweb en misschien wel het jongste lid van deze club. Met veel plezier stel ik me open om u te woord te staan en u verder te helpen in de digitale wereld!

Online cursussen

Sinds Corona zijn we met z ‘n allen wat voorzichtiger geworden en is de vraag naar klassikale computercursussen zoals die er vroeger waren (cursussen met meer dan tien personen) afgenomen. We hebben de afgelopen jaren ervaren hoe het is om ├ęcht online te werken en met elkaar te communiceren. Daarom wordt er momenteel alleen een inloopspreekuur gehouden in het Borchuus en zullen er verder online cursussen worden geplaatst. Momenteel staan er vier cursussen online en binnenkort wordt het aanbod fors en blijvend uitgebreid.