Over

Mijn naam is Bas Ketz, 39 jaar en woon in Gaanderen, Gelderland. Vroeger heb ik als vrijwilliger tijdens mijn re-integratietraject computercursussen gegeven aan senioren, mensen met een beperking en jongere mensen die nog nooit ervaring hebben opgedaan met computers. Na mijn re-integratietraject ben ik gaan werken in de ICT en telecom. Computers, tablets, smartphones, telecom, satelliet TV en kabelaansluitingen zijn voor mij datgene waar ik me graag mee bezig houd!

Waarom geen ICT en telecom meer?

Door allerlei gezondheidsomstandigheden ben ik niet meer werkzaam in de ICT en telecom. De laatste jaren begon ik dit behoorlijk te missen. Daarom heb ik naast mijn baan bij het Waterschap besloten om als vrijwilliger een inloopsprekuur en workshops te gaan geven. Ik wil me graag weer richten op dezelfde doelgroep als hierboven benoemd. Sinds 2022 ben ik ambassadeur van Seniorweb en misschien wel het jongste lid van deze club. Met veel plezier stel ik me open om u te woord te staan en u verder te helpen in de digitale wereld!

Inloopspreekuur, workshops en video ‘s

We hebben de afgelopen jaren ervaren hoe het is om online te werken en met elkaar te communiceren. Daarom ben ik momenteel bezig met het ontwikkelen van online video ‘s en een aantal staan er al online die u gratis kunt volgen. Binnenkort wordt het aanbod fors en blijvend uitgebreid. Woon u in de buurt van Varsseveld in de Achterhoek, Gelderland? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur of één van de workshops. De activiteiten die ik in het Borchuus te Varsseveld organiseer zijn in samenwerking met het Borchuus en Seniorweb (Varsseveld).