Over digitaalzijn

Welkom bij ‘digitaal zijn’. Voordat u de rest gaat doorlezen raad ik u aan om eerst deze informatie te lezen zodat u weet wat mijn ‘drive’ is achter computercursussen geven. In het verleden heb ik als vrijwilliger computercursussen gegeven aan senioren en mensen met een handicap, beperking of mensen met psychische problemen.

Dit deed ik omdat ik in een zogenoemd re-integratietraject zat omdat ik helaas zelf ook met ziekte te maken heb gehad toen der tijd. Om toch weer stap voor stap op te krabbelen heb ik er toen voor gekozen om als vrijwilliger computercursussen te gaan geven aan deze doelgroepen. Ik kwam er achter dat ik het ontzettend leuk vond, maar na een paar jaar moest ik helaas stoppen met lesgeven…

Ik ging weer werken omdat ik mijn leven weer moest oppakken en heb toen alles qua lesgeven ‘even’ op pauze gezet en geparkeerd. Nu, enkele jaren later wil ik weer cursussen geven en nu, vooral in deze tijd van Corona in digitale vorm. Wie ik ben? Dat ga ik u nu vertellen. Mijn naam is Bas, ik ben 36 jaar en woon in de Achterhoek. Ik heb vroeger de detailhandel en daaropvolgend de ICT opleiding gedaan en heb ook een tijdje gewerkt in de ICT.

Momenteel werk ik bij een Waterschap en daar heb ik het naar mijn zin, wel is dit een hele andere baan dan in de ICT. Om toch weer iets met ICT / lesgeven ernaast te kunnen doen heb ik deze website opgericht en hoop ik binnenkort weer te kunnen starten met de online cursussen. Op deze website zullen naast cursussen ook computer en smartphonetips te vinden zijn. Deze kunt u terugvinden op het overzicht van de hoofdpagina. Zijn er vragen over de computercursussen? Neem dan contact op via het contactformulier.