Over digitaalzijn

Welkom bij ‘digitaal zijn’. Voordat u de rest gaat doorlezen raad ik u aan om eerst deze informatie te lezen zodat u weet wat mijn ‘drive’ is achter computercursussen geven. In het verleden heb ik als vrijwilliger computercursussen gegeven aan senioren en mensen met een handicap, beperking of mensen met psychische problemen.

Dit deed ik omdat ik in een zogenoemd re-integratietraject zat omdat ik helaas zelf ook met ziekte te maken heb gehad toen der tijd. Om toch weer stap voor stap op te krabbelen heb ik er toen voor gekozen om als vrijwilliger computercursussen te gaan geven aan deze doelgroepen. Ik kwam er achter dat ik het ontzettend leuk vond, maar na een paar jaar moest ik helaas stoppen met lesgeven…

Ik ging weer werken omdat ik mijn leven weer moest oppakken en heb toen alles qua lesgeven ‘even’ op pauze gezet en geparkeerd. Nu, enkele jaren later wil ik een nieuwe cursusgroep oprichten en wel naast mijn huidige werk. Wie ik ben? Dat ga ik je nu vertellen. Mijn naam is Bas, ik ben 36 jaar en woon in de Achterhoek. Ik heb vroeger de detailhandel en daaropvolgend de ICT opleiding gedaan en heb ook een tijdje gewerkt in de ICT.

Momenteel werk ik bij een Waterschap en daar heb ik het naar mijn zin, wel is dit een hele andere baan dan in de ICT. Om toch weer iets met ICT / lesgeven ernaast te kunnen doen heb ik deze website opgericht en hoop ik binnenkort weer te kunnen starten met een nieuwe cursusgroep. Ook wil ik weer mensen één op één cursussen geven die geheel naar eigen wens kunnen worden besproken.

Op deze website zullen naast informatie over cursussen ook computer en smartphonetips te vinden zijn. Deze kunt u terugvinden op het overzicht van de hoofdpagina of via de blog waar u bovenaan op kunt klikken. Zijn er vragen over de computercursussen of wilt u zich aanmelden voor een cursus? Neem dan contact op via het contactformulier. Helaas worden momenteel geen klassikale cursussen gegeven vanwege het Coronavirus…