Inloopspreekuur

Heeft u vragen over uw computer, laptop, tablet of smartphone? Heeft u advies nodig of loopt u tegen een probleem aan? Dan kunt u bij het Borchuus in Varsseveld terecht voor het inloopspreekuur. Of het om een Windows, Apple of Android-apparaat gaat, dat is geen probleem! U kunt u hieronder aanmelden met het formulier om een afspraak te maken. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord terug met een voorstel voor een datum en tijd.

Enkele voorbeelden

U moet voor de overheid iets regelen maar u weet niet hoe u een DigiD moet aanmaken of hoe u moet inloggen. Grotendeels worden alle overheidszaken online geregeld. Een ander voorbeeld is dat u op zoek bent naar een nieuwe pc, laptop, smartphone of tablet maar u ziet tussen de bomen het bos niet… Dan kunt u op afspraak naar het inloopspreekuur komen voor advies. Loopt uw apparaat vast of is het traag? Ook dan staan wij voor u klaar! Dit is slechts een kleine greep uit voorkomende problemen… Elk probleem waarmee u komt is welkom!

Software

Er is veel software op digitaal gebied en daarom zijn er altijd veel vragen hierover! Op softwaregebied kunnen wij u ook verder helpen. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld Word, Excel of PowerPoint, of komt u ergens niet uit met een fotobewerkingsprogramma? Ook dan staan we voor u klaar! Wilt u weten wat voor software u moet aanschaffen voor wat u wilt doen? Dan staan we graag voor u klaar!

Het inloopspreekuur kost vijf euro. Exclusief consumptie!