Informatie

Mijn naam is Bas Ketz, 39 jaar en woon in Gaanderen, Gelderland. Vroeger heb ik als vrijwilliger tijdens mijn re-integratietraject computercursussen gegeven aan senioren, mensen met een beperking en jongere mensen die nog nooit ervaring hebben opgedaan met computers. Na mijn re-integratietraject ben ik gaan werken in de ICT en telecom. Computers, tablets, smartphones, telecom, satelliet TV en kabelaansluitingen zijn voor mij datgene waar ik me graag mee bezig houd!

Waarom geen ICT en telecom meer?

Door allerlei gezondheidsomstandigheden ben ik niet meer werkzaam in de ICT en telecom. De laatste jaren begon ik dit behoorlijk te missen. Daarom heb ik naast mijn baan bij het Waterschap besloten om als vrijwilliger een inloopsprekuur en workshops te gaan geven. Ik wil me graag weer richten op dezelfde doelgroep als hierboven benoemd. Sinds 2022 ben ik ambassadeur van Seniorweb en misschien wel het jongste lid van deze club. Met veel plezier stel ik me open om u te woord te staan en u verder te helpen in de digitale wereld!

Inloopspreekuur, workshops en video ‘s

We hebben de afgelopen jaren ervaren hoe het is om online te werken en met elkaar te communiceren. Daarom ben ik momenteel bezig met het ontwikkelen van online video ‘s en een aantal staan er al online die u gratis kunt volgen. Binnenkort wordt het aanbod fors en blijvend uitgebreid. Woont u of komt u in de buurt van Varsseveld in de Achterhoek, provincie Gelderland? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur of één van de workshops. De activiteiten die ik in het Borchuus te Varsseveld organiseer zijn in samenwerking met het Borchuus en Seniorweb.

Webdesign

Al heel mijn leven vind ik het fijn om creatief bezig te zijn met computers. Van foto ’s bewerken naar het maken van logo ’s en het maken van websites maakt me helemaal blij! Ik heb momenteel geen certificaten voor webdesign en heb alles spelenderwijs geleerd door te proberen, te ervaren en soms gewoon na te vragen. Gelukkig hoeft webdesign tegenwoordig niet meer alleen te bestaan uit moeilijke programmeerkennis dat uit lange pagina ’s moet bestaan. Alhoewel het wel erg handig is en nét dat stukje meer professionaliteit heeft als je wel het één en ander ervan kunt. Met deze kennis en ervaring is het voor mij mogelijk om een simpele, maar goed ogende website te bouwen. Ik ben van mening dat je niet altijd een achtergrond met een muur vol diploma ’s hoeft te hebben om toch behulpzaam te zijn naar je doelgroep.

Simpel maar goed!

Een simpele, maar goed opgezette website! Dat is een visitekaartje waar men trots op kan zijn! Géén toeters en bellen, maar gewoon simpel en effectief… Dát is mijn streven! Ik probeer met de ontwikkelingen mee te gaan en dat is het belangrijkste! Geen jaren negentig website met tekst opgemaakt in Word en af en toe een plaatje. Geen traag werkende website die na een kop thee binnen is. Wél strak en goed opgemaakt, wel ondersteuning waar nodig.

Blog

Schrijven en bloggen is één van mijn grootste hobby ‘s. Ik schrijf gedichten, columns en verhalen en daarnaast heb ik ook mijn eigen levensverhaal online staan. Dat verhaal heet ‘van de kaart geveegd’. Sommige artikelen hebben ook een Christelijk tintje en sinds september 2023 ben ik ook begonnen met podcasts. Alle informatie hierover vindt u op mijn andere website ‘Bas schrijft’ en die kunt u vinden via basschrijft.nl. Omdat ik zoals u al een beetje heeft kunnen opmaken naast schrijven fan ben van tech en ICT schrijf ik ook blogs en nieuwtjes op deze website en die artikelen kunt u vinden op ‘blog’ hierboven in het menu.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen? Stuurt u dan een bericht via het mailformulier hieronder. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord terug. Ook kunt u digitaalzijn.nl via Facebook vinden. U komt op de pagina als u hier klikt. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u dat doen via: info@digitaalzijn.nl