Informatie

Mijn naam is Bas Ketz, 39 jaar en woon in de Achterhoek, Gelderland. Vroeger heb ik als vrijwilliger tijdens mijn re-integratietraject computercursussen gegeven aan senioren, mensen met een beperking en jongere mensen die nog nooit ervaring hebben opgedaan met computers. Na mijn re-integratietraject ben ik gaan werken in de ICT en telecom. Computers, tablets, smartphones en telecom zijn voor mij datgene waar ik me graag mee bezig houd!

Waarom geen ICT en telecom meer?

Door gezondheidsomstandigheden ben ik in mijn carrière niet meer werkzaam in de ICT en telecom. De laatste jaren begon ik dit behoorlijk te missen. Daarom heb ik naast mijn baan bij het Waterschap besloten om als vrijwilliger een inloopsprekuur, workshops en computercursussen te gaan geven. Ik wil me graag weer richten op dezelfde doelgroep als hierboven benoemd. Sinds 2022 ben ik ambassadeur van Seniorweb en misschien wel het jongste lid van deze club. Met veel plezier stel ik me open om u te woord te staan en u verder te helpen in de digitale wereld!

Inloopspreekuur, computercursussen en video ‘s

We hebben de afgelopen jaren ervaren hoe het is om online te werken en met elkaar te communiceren. Daarom ben ik momenteel bezig met het ontwikkelen van online video ‘s en een aantal staan er al online die u gratis kunt volgen. Binnenkort wordt het aanbod uitgebreid. Woont u in de Achterhoek, provincie Gelderland? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur of één van de computercursussen of workshops. De activiteiten die ik in het Borchuus in Varsseveld organiseer zijn in samenwerking met het Borchuus en Seniorweb.

Webdesign

Al heel mijn leven vind ik het fijn om creatief bezig te zijn met computers. Van foto ’s bewerken naar het maken van logo ’s en het maken van websites, het maakt me helemaal blij! Ik heb momenteel nog geen certificaten voor webdesign, maar wel voldoende (kennis) in huis om iets leuks voor u of met u te maken. Gelukkig hoeft webdesign tegenwoordig niet meer alleen te bestaan uit moeilijke programmeerkennis en lange code ’s. Alhoewel het wel erg handig is en nét dat stukje meer professionaliteit te hebben als je wel het één en ander ervan kunt. Met deze kennis en een stukje programmeerkennis kan ik u helpen voor u een simpele, maar goed ogende website bouwen. Ik ben van mening dat je niet altijd een achtergrond met een muur vol diploma ’s hoeft te hebben om toch behulpzaam te zijn naar je doelgroep.

Simpel maar goed!

Simpele, maar goed opgezette content! Dat is een visitekaartje waar men trots op kan zijn! Géén toeters en bellen, maar gewoon simpel en effectief… Dát is mijn streven! Ik probeer met de ontwikkelingen mee te gaan en dat is het belangrijkste! Geen jaren negentig website met tekst opgemaakt in Word en af en toe een plaatje. Geen traag werkende website die na een kop thee pas binnen is. Wél strak en goed opgemaakt, wel ondersteuning waar nodig! Met cursussen en het inloopspreekuur hetzelfde verhaal… Geen moeilijke termen, maar gewoon in duidelijke en simpele taal! Tien keer hetzelfde vragen is geen probleem! Het is voor mij een uitdaging om u zo goed mogelijk digitaal op weg te helpen.

Vrijwilligerswerk

De cursussen, workshops, webdesign en het inloopspreekuur doe ik als vrijwilligerswerk. Dat betekent dat ikzelf geen tarieven hanteer! De locatie het Borchuus in Varsseveld neemt kosten in rekening voor de energiekosten.

Andere bezigheden

Schrijven en bloggen is één van mijn grootste hobby ‘s. Ik schrijf gedichten, columns en verhalen en daarnaast heb ik ook mijn eigen levensverhaal online staan. Het verhaal heet ‘van de kaart geveegd’. Sommige artikelen hebben ook een Christelijk tintje. Alle informatie hierover vindt u op mijn andere website ‘Bas schrijft’ en die kunt u vinden via basschrijft.nl. Omdat ik zoals u al een beetje heeft kunnen opmaken naast schrijven fan ben van tech en ICT schrijf ik ook blogs en nieuwtjes hierover en die artikelen kunt u vinden op ‘blog’ hierboven in het menu.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen? Stuurt u dan een bericht via het mailformulier hieronder. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord terug. Ook kunt u digitaalzijn.nl via Facebook vinden. U komt op de pagina als u hier klikt. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u dat doen via: info@digitaalzijn.nl