Informatie

Mijn naam is Bas Ketz en woon in de Achterhoek, provincie Gelderland. Vroeger heb ik als vrijwilliger tijdens mijn re-integratietraject computercursussen gegeven aan senioren, mensen met een beperking en jongere mensen die nog nooit ervaring hebben opgedaan met computers. Na mijn re-integratietraject ben ik gaan werken in de ICT en telecom. Computers, tablets, smartphones en daarnaast dus de telecom zijn voor mij datgene waar ik me graag mee bezig houd!

Waarom geen ICT en telecom meer?

Door gezondheidsomstandigheden ben ik in mijn carrière helaas niet meer werkzaam in de ICT / telecom. De laatste jaren begon ik dit behoorlijk te missen. Daarom heb ik naast mijn baan bij het Waterschap besloten om als vrijwilliger een inloopsprekuur en workshops te gaan geven. Ik wil me graag weer richten op dezelfde doelgroep als hierboven benoemd. Sinds 2022 ben ik ambassadeur van Seniorweb en misschien wel het jongste lid van deze club. Met veel plezier stel ik me open om u te woord te staan en u verder te helpen in de digitale wereld!

Inloopspreekuur en workshops

Woont u in of in de omgeving van Varsseveld, provincie Gelderland? Dan bent u van harte welkom op het inloopspreekuur of één van de workshops in het Borchuus. Deze activiteiten zijn in samenwerking met het Borchuus zelf en Seniorweb. Het adres is onderaan deze website te vinden.

Webdesign

Al heel mijn leven vind ik het fijn om creatief bezig te zijn met computers. Van foto ’s bewerken naar het maken van logo ’s en het maken van websites, het maakt me helemaal blij! Laat ik eerlijk zijn: Ik heb momenteel nog geen certificaten voor webdesign, maar er is wel voldoende kennis om iets moois voor u, of met u te maken. Gelukkig hoeft webdesign tegenwoordig niet meer alleen te bestaan uit moeilijke programmeerkennis en lange code ’s. Met deze kennis en een stukje programmeerkennis kan ik u helpen voor u een goed ogende website te bouwen. Ik ben van mening dat je niet altijd een achtergrond met een muur vol diploma ’s hoeft te hebben om toch behulpzaam te zijn naar je doelgroep.

Simpel maar goed!

Simpele, maar goed opgezette content! Dat is een visitekaartje waar men trots op kan zijn! Géén toeters en bellen, maar gewoon simpel en effectief… Dát is mijn streven! Ik probeer met de ontwikkelingen mee te gaan en dat is het belangrijkste! Geen jaren negentig website met tekst opgemaakt in Word en af en toe een plaatje. Geen traag werkende website die na een kop thee pas binnen is. Wél strak en goed opgemaakt, wél ondersteuning waar nodig! Met cursussen en het inloopspreekuur hetzelfde verhaal en geen moeilijke termen. Gewoon in duidelijke en simpele taal! Tien keer hetzelfde vragen is geen probleem! Het is voor mij een uitdaging om u zo goed mogelijk digitaal op weg te helpen.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen? Stuurt u dan een bericht via het mailformulier hieronder. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord terug. Ook kunt u digitaalzijn.nl via Facebook vinden. U komt op de pagina als u hier klikt. Stuurt u liever een e-mail? Dan kunt u dat doen via: info@digitaalzijn.nl