Legaal downloaden en streamen

In het vorig artikel gingen we in op het ‘illegaal downloaden’. Daarin staat vermeld dat het strafbaar is en u te maken kunt krijgen met virussen of andere spionage achtige activiteiten. Natuurlijk zijn er ook legale alternatieven en in dit artikel gaan we hierop in. Voor bijna alles wat u illegaal kunt doen is er ook een legaal alternatief. Daar moet u wel voor betalen, maar u bent gegarandeerd van service en goede kwaliteit.

Muziek is te beluisteren op meerdere apparaten met bijvoorbeeld Spotify. U kunt gratis van deze dienst gebruik maken, maar dat heeft wel beperkingen. U krijgt bijvoorbeeld reclame. Neemt u een abonnement? Dan kunt u in goede kwaliteit genieten van uw muziek en podcasts. In het programma kunt u uw eigen afspeellijst aanmaken en wat ook leuk is… Spotify creĆ«ert afspeellijsten afgestemd op uw luistergedrag. Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden van dit fantastische muziekprogramma. Meer informatie kunt u vinden door op deze link te klikken.

Films, documentaires, sport en series kunt u kijken via de vele streamingsdiensten. U betaalt een vast bedrag per maand en dan kunt u in scherpe beeldkwaliteit en goed geluid kijken naar de content. Enkele voorbeelden zijn: Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video, Viaplay, HBO Max en NPO start. Als u op de namen van de streamingdiensten klikt dan gaat u gelijk naar de website waar u informatie vindt over de streamingsdienst die u heeft aangeklikt. Uiteraard vindt u daar ook de abonnementsprijzen! Op deze manier kijkt u dus legaal naar content en vaak is de kwaliteit nog beter!

Boeken zijn te lezen en beluisteren als u zich abonneert op Storytel. Heeft u verder nog vragen over een bepaalde streamingsdienst dan kunt u altijd contact opnemen via ‘contact’ boven in het menu van deze website. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord terug!