WordPress cursus

Vanaf nu is de eerste cursus online, namelijk de WordPress cursus. In deze cursus leert u door middel van tekst en video uw eigen website in WordPress op te zetten en te bewerken. De cursus is volledig gratis. Ga in het menu van deze website naar ‘WordPress’ voor deze cursus of klik hier om direct door te gaan. In de toekomst zullen ook andere cursussen via het bovengenoemd menu worden getoond. Er hoeft voor deze cursus in eerste instantie geen extra software te worden aangeschaft voor op uw pc of laptop want het gebruik van WordPress is gratis.

U kunt meteen beginnen met de cursus, want deze begint bij het inloggen bij WordPress. Aan het begin van de cursus wordt u uitgelegd hoe u een webhosting met domein kunt aanvragen, waarbij het goedkoopste pakket rond de acht euro per jaar gaat kosten. U kunt ervoor kiezen om WordPress door uw webhostingbedrijf te laten installeren zodat u meteen kunt beginnen met inloggen en daarna met het opstarten van uw eigen website. Mocht u ergens tegenaan lopen dan kunt u altijd contact met me opnemen. Dan kijken we samen naar het antwoord of hoe we een probleem gaan oplossen!