WordPress cursus

Vanaf nu is de eerste cursus online, namelijk de WordPress cursus. In deze cursus leert u door middel van tekst en video uw eigen website in WordPress op te zetten en te bewerken. De cursus is volledig gratis. Ga in het menu van deze website naar cursussen en ga naar online cursussen voor de WordPress cursus. In de toekomst zullen ook andere cursussen via het bovengenoemd menu worden getoond.

Uw eigen website opzetten is leuk, creatief en leerzaam. U presenteert uzelf door uw eigen ‘visitekaartje’ op het internet te zetten. Een website kan voor persoonlijke doelen gebruikt worden, maar ook voor uw eigen bedrijf, organisatie, stichting of gewoon uw hobby. U kunt ook hier klikken om meteen door te gaan naar de online gratis WordPress cursus.

Verder Bericht

Vorige Bericht